Shiko shportën “Gomine Qepeni e Vogël” u shtua në shprotën tuaj.

Tubolar Fluckator PVC – TBIT130

L

Izolues hidrik, akustik (zhurmat), dhe termik.

Shfleto dëshirat
Kodi

TBIT130

Paketimi

130M/BOBINË

Back to Top