Shiko shportën “Guarnicion për xhamin e jashtëm PISH” u shtua në shprotën tuaj.

Tubolar Fluckator PVC TBGR150

L

Izolues hidrik, akustik (zhurmat), dhe termik.

Kodi

TBGR150

Paketimi

150M/BOBINË

Back to Top