Shiko shportën “Tubolar Fluckator API – TBGRTR” u shtua në shprotën tuaj.

Guarnicion për xhamin e jashtëm PISH

L

Izolim termik, hidrik dhe akustik

Kodi

TBPISH

Paketimi

150M/BOBINË

Back to Top